URL-peitteen lisääminen

Ole hyvä ja lue tämän valintaikkunan ohjeet ennen kuin määrität haluamasi osoitteen/toimialueen peitteen.

ESET Smart Security Premium antaa käyttäjälle mahdollisuuden estää tiettyjen sivustojen käytön ja kieltää Internet-selainta näyttämästä niiden sisältöä. Lisäksi käyttäjä voi määrittää osoitteita, jotka on ohitettava tarkistuksessa. Jos etäpalvelimen koko nimeä ei tiedetä tai jos käyttäjä haluaa määrittää etäpalvelimien ryhmän, ryhmien tunnistamiseen voidaan käyttää peitteitä. Peitteissä käytetään merkkejä "?" ja "*".

Käytä merkkiä ? merkin korvaamiseen.

Käytä merkkiä * merkkijonon korvaamiseen.

Esimerkiksi *.c?m viittaa kaikkiin osoitteisiin, joiden viimeinen osa alkaa c-kirjaimella, loppuu m-kirjaimeen ja sisältää niiden välissä tuntemattoman merkin (esim. .com tai .cam).

Toimialueen nimen alussa olevilla merkeillä "*." on erityinen tarkoitus. Ensinnäkin * on yleismerkki, joka ei täsmää kenoviivan (/) kanssa tässä tapauksessa. Tämän avulla vältetään peitteen kiertäminen. Esimerkiksi peite *.domain.com ei täsmää osoitteen http://anydomain.com/anypath#.domain.com kanssa (kyseinen loppuliite voidaan liittää mihin tahansa URL-osoitteeseen ilman, että se vaikuttaa lataukseen). Toisekseen "*." täsmää myös tyhjän merkkijonon kanssa tässä erityistapauksessa. Tämän ansiosta koko toimialue alitoimialueineen voidaan täsmätä yhdellä peitteellä. Esimerkiksi peite *.domain.com täsmää myös osoitteen http://domain.com kanssa. *domain.com-osoitteen käyttäminen olisi väärin, koska se täsmäisi myös osoitteen http://anotherdomain.com kanssa.