HTTP(S)-liikenteen tarkistus

ESET Smart Security Premium on oletuksena määritetty tarkistamaan HTTP- ja HTTPS-liikennettä, jota verkkoselaimet ja muut sovellukset käyttävät. Poista liikenteen tarkistus käytöstä vain, jos sinulla on ongelmia kolmannen osapuolen ohjelmiston kanssa ja haluat tietää, johtuako ongelma tuotteesta ESET Smart Security Premium.

Ota Ota HTTP-liikenteen tarkistus käyttöön – HTTP-liikennettä seurataan aina kaikissa porteissa kaikissa sovelluksissa.

Ota HTTPS-liikenteen tarkistus käyttöön – HTTPS-viestinnässä käytetään salattua kanavaa tietojen siirtämiseen palvelimen ja asiakkaan välillä. ESET Smart Security Premium tarkistaa tietoliikenteen käyttämällä SSL (Secure Socket Layer)- ja TLS (Transport Layer Security) -protokollia. Ohjelma tarkistaa vain niiden porttien liikenteen, jotka on määritetty HTTPS-protokollan käyttämiksi porteiksi riippumatta käyttöjärjestelmän versiosta (voit lisätä portit ennalta määritettyihin arvoihin 443 ja 0-65535).