Osoiteluettelo

Tässä kohdassa voit määrittää luetteloita HTTP(S)-osoitteista tai -peitteistä, jotka estetään, sallitaan tai ohitetaan tarkistuksesta.

Oletusarvon mukaan käytettävissä on seuraavat kolme luetteloa:

Tarkistuksessa ohitettavien osoitteiden luettelo – Haitallisen koodin tarkistusta ei tehdä millekään tähän luetteloon lisätylle osoitteelle.

Sallittujen osoitteiden luettelo – Jos Vain sallittujen osoitteiden luettelon HTTP-osoitteiden käytön sallimisasetus otetaan käyttöön, ja jos estettyjen osoitteiden luettelossa on * (täsmää kaikkien kanssa) käyttäjä voi käyttää vain tässä luettelossa määritettyjä osoitteita. Tässä luettelossa olevat osoitteet ovat sallittuja, vaikka ne olisivat estettyjen osoitteiden luettelossa.

Estettyjen osoitteiden luettelo - Käyttäjä ei pääse käyttämään tässä luettelossa olevia osoitteita elleivät ne ole myös sallittujen osoitteiden luettelossa.

Luo uusi luettelo valitsemalla Lisää. Voit poistaa valitut luettelot valitsemalla Poista.

CONFIG_EPFW_SCAN_HTTP_EXCLUDELIST

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Turvallisen sivuston jättäminen pois Internetin käytön suojaus -toiminnon estoista

Verkkosivuston estäminen ESETin kotikäyttöön tarkoitetuilla Windows-tuotteilla

Lisätietoja on kohdassa URL-luettelon hallinta.