ESET CMD

Tämä ominaisuus mahdollistaa kehittyneet ecmd-komennot. Sen avulla voit viedä ja tuoda asetuksia komentorivillä (ecmd.exe). Tähän saakka asetuksia on voinut viedä vain graafisessa käyttöliittymässä. ESET Smart Security Premium-kokoonpanon voi viedä .xml-tiedostoon.

Kun olet ottanut ESET CMD:n käyttöön, voit käyttää kahta valtuutusmenetelmää:

Ei mitään – Ei valtuutusta. Emme suosittele tätä menetelmää, koska sitä käytettäessä voi tuoda allekirjoittamattoman kokoonpanon, joka voi olla riski.

Salasanan lisäasetukset – Kokoonpanon tuomiseen .xml-tiedostosta tarvitaan salasana ja tuotavan tiedoston on oltava allekirjoitettu (lisätietoja .xml-kokoonpanotiedoston allekirjoittamisesta on jäljempänä). Käyttöasetuksissa määritetty salasana on annettava, jotta uusi kokoonpano voidaan tuoda. Jos et ole ottanut käyttöasetuksia käyttöön, salasana ei ole oikein tai .xml-kokoonpanotiedostoa ei ole allekirjoitettu, kokoonpanoa ei tuoda.

Kun ESET CMD on otettu käyttöön, voit käyttää komentoriviä ESET Smart Security Premium-kokoonpanon vientiin ja tuontiin. Voit tehdä sen manuaalisesti tai luoda komentosarjan automatisointiin.

important

Kehittyneiden ecmd-komentojen käyttäminen edellyttää niiden suorittamista järjestelmänvalvojan oikeuksilla tai Windows-komentorivikehotteen (cmd) avaamista Suorita järjestelmänvalvojana -toiminnolla. Saat muussa tapauksessa ilmoituksen Error executing command. Lisäksi kun viet kokoonpanoa, tarvitset kohdekansion. Vientikomento toimii edelleen, vaikka ESET CMD-asetus olisi poistettu käytöstä.

example

Vie asetuksia -komento:
ecmd /getcfg c:\config\settings.xml

Tuo asetuksia -komento:
ecmd /setcfg c:\config\settings.xml

note

Kehittyneitä ecmd-komentoja voi suorittaa vain paikallisesti.

.xml-kokoonpanotiedoston allekirjoittaminen:

1.Lataa XmlSignTool-ohjelmatiedosto.

2.Avaa Windows-komentorivikehote (cmd) Suorita järjestelmänvalvojana -tilassa.

3.Siirry hakemistoon, jonne xmlsigntool.exe on tallennettu.

4.Allekirjoita .xml-kokoonpanotiedosto seuraavalla komennolla: xmlsigntool /version 1|2 <xml_file_path>

important

/version-parametrin arvo määräytyy ohjelman ESET Smart Security Premium version mukaan. Käytä parametria /version 1, jos käytössä on ohjelman ESET Smart Security Premium versiota 11.1 aiempi versio. Käytä parametria /version 2, jos käytössä on ohjelman ESET Smart Security Premium nykyversio.

5.Kirjoita XmlSignTool-työkalun pyytämä Lisäasetukset-salasana ja sen vahvistus. Anna XmlSignTool-työkalun pyytämä Lisäasetukset-salasana ja sen vahvistus. .xml-kokoonpanotiedosto on nyt allekirjoitettu ja sitä voi käyttää ohjelman ESET Smart Security Premium toisen esiintymän tuomiseen ESET CMD:llä ja salasanavaltuutusmenetelmällä.

example

Viedyn kokoonpanotiedoston allekirjoituskomento:
xmlsigntool /version 2 c:\config\settings.xml

ecmd_xmlsigntool

note

Jos käyttöasetustesi salasana muuttuu ja haluat tuoda aiemmin vanhalla salasanalla allekirjoitetun kokoonpanon, sinun on allekirjoitettava .xml-kokoonpanotiedosto uudelleen käyttämällä nykyistä salasanaa. Näin voit käyttää vanhaa kokoonpanotiedostoa ilman, että sitä tarvitsee viedä uudelleen toiseen ohjelmaa ESET Smart Security Premium käyttävään koneeseen ennen tuontia.

warning

ESET CMD:tä ei suositella käytettäväksi ilman valtuutusta, koska tämä sallii allekirjoittamattomien kokoonpanojen tuonnin. Määritä salasana kohdassa Lisäasetukset > Käyttöliittymä > Käyttöasetukset, jotta käyttäjät eivät voi muokata sitä luvattomasti.