Parametri ThreatSense suplimentari

Pentru a edita aceste setări, navigați la Setare avansată (F5) > Motor de detecție > Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere > Parametri ThreatSense suplimentari.

Parametri ThreatSense suplimentari pentru fișiere nou create și modificate

Probabilitatea de infectare în fișiere nou create sau modificate este comparativ mai mare decât în fișiere existente. Din acest motiv, programul verifică aceste fișiere cu parametri de scanare suplimentari. ESET Smart Security Premium utilizează euristică avansată, care poate detecta noi amenințări înainte de lansarea actualizării motorului de detecție, în combinație cu metode de scanare bazate pe semnături.

Pe lângă fișierele nou create, se efectuează scanarea și pentru Arhive SFX și Pachete runtime (fișiere executabile comprimate intern). În mod implicit, arhivele sunt scanate până la nivelul de imbricare 10 și sunt verificate indiferent de dimensiunea lor efectivă. Pentru a modifica setările pentru scanarea arhivelor, debifați opțiunea Setări implicite pentru scanare arhivă.

Parametri ThreatSense suplimentari pentru fișierele executate

Euristică avansată la executarea fișierelor – În mod implicit, se utilizează euristica avansată la executarea fișierelor. Vă recomandăm cu insistență să păstrați activate opțiunile Optimizare Smart și ESET LiveGrid® pentru a limita impactul asupra performanțelor sistemului.

Euristică avansată la executarea fișierelor de pe unități media portabile – Euristica avansată emulează codul într-un mediu virtual și îi evaluează comportamentul înainte ca acesta să se poată executa de pe unitățile media portabile.