Protecție internet

Pentru a configura protecția pentru web și e-mail, faceți clic pe Protecție internet în fereastra Setare. De aici puteți accesa setări mai detaliate ale programului.

Pentru a pune în pauză sau a dezactiva module de protecție individuale, faceți clic pe pictograma barei cu glisor MODULE_ENABLED.


warning

Dezactivarea modulelor de protecție poate scădea nivelul de protecție pentru computerul dvs.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Faceți clic pe pictograma rotiță GEAR pentru a deschide setările pentru web/e-mail/anti-phishing/antispam în Setări avansate.

Conectivitatea Internet este o caracteristică standard a computerelor personale. Din păcate, Internetul a devenit mediul principal pentru distribuirea codului dăunător. Din acest motiv, este esențial să țineți cont de setările Protecție acces Web.

Protecție client de email permite controlul comunicărilor prin email primite prin protocoalele POP3(S) și IMAP(S). Utilizând programul insert pentru clientul de email, Microsoft Outlook, ESET Smart Security Premium oferă controlul asupra tuturor comunicărilor din clientul de email.

Protecția antispam filtrează mesajele de email nesolicitate.

Pentru componenta Protecție antispam, faceți clic pe pictograma rotiță GEAR și alegeți dintre următoarele opțiuni:

Configurare – deschide setările avansate pentru protecția antispam a clientului de email.

Lista de adrese a utilizatorului (dacă este activată) – Deschide o fereastră de dialog în care puteți adăuga, edita sau șterge adrese pentru a defini regulile antispam. Regulile din această listă vor fi aplicate utilizatorului curent.

Lista globală de adrese (dacă este activată) – Deschide o fereastră de dialog în care puteți adăuga, edita sau șterge adrese pentru a defini regulile antispam. Regulile din această listă vor fi aplicate tuturor utilizatorilor.

Protecție Anti-Phishing vă permite să blocați paginile Web cunoscute că distribuie conținut de phishing. Vă recomandăm ferm să lăsați componenta Anti-Phishing activată.