Protecție internet

Configurația pentru Web și email se poate găsi în panoul Setare făcând clic pe Protecție Internet. De aici puteți accesa setări mai detaliate ale programului.

Pentru a pune în pauză sau a dezactiva module de protecție individuale, faceți clic pe pictograma barei cu glisor MODULE_ENABLED.


warning

Dezactivarea modulelor de protecție poate scădea nivelul de protecție pentru computerul dvs.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Faceți clic pe GEAR pentru a deschide setările protecției Web/email/anti-phishing/antispam în Setări avansate.

Conectivitatea Internet este o caracteristică standard a computerelor personale. Din păcate, Internetul a devenit mediul principal pentru distribuirea codului dăunător. Din acest motiv, este esențial să țineți cont de setările Protecție acces Web.

Protecție client de email permite controlul comunicărilor prin email primite prin protocoalele POP3(S) și IMAP(S). Utilizând programul insert pentru clientul de email, Microsoft Outlook, ESET Smart Security Premium oferă controlul asupra tuturor comunicărilor din clientul de email.

Protecția antispam filtrează mesajele de email nesolicitate.

Când apăsați pe pictograma „roată dințată” GEAR de lângă Protecție antispam, sunt disponibile opțiunile următoare:

Configurare – deschide setările avansate pentru protecția antispam a clientului de email.

Lista albă/Lista neagră/Lista de excepții a utilizatorului – deschide o fereastră de dialog în care puteți adăuga, edita sau șterge adrese de email considerate sigure sau nesigure. Conform regulilor definite aici, mesajele de email de la aceste adrese nu vor fi scanate sau tratate ca spam. Faceți clic pe Lista de excepții a utilizatorului pentru a adăuga, a edita sau a șterge adrese de email care pot fi disimulate și utilizate pentru a trimite spam. Mesajele de email primite de la adresele trecute în lista de excepții vor fi întotdeauna scanate pentru spam.

Protecție Anti-Phishing vă permite să blocați paginile Web cunoscute că distribuie conținut de phishing. Vă recomandăm ferm să lăsați componenta Anti-Phishing activată.