ESET SysInspector

ESET SysInspector is een toepassing waarmee u een uitgebreide inspectie van uw computer kunt uitvoeren om allerlei nuttige gegevens te verzamelen. Informatie zoals geïnstalleerde stuurprogramma's en toepassingen, netwerkverbindingen of belangrijke registervermeldingen, kunnen u helpen mogelijke oorzaken van afwijkend systeemgedrag te elimineren. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn dat een malware-infectie problemen veroorzaakt. Het is ook mogelijk dat incompatibele software of hardware de oorzaak is.

U hebt op twee manieren toegang tot ESET SysInspector:

1.Vanuit de geïntegreerde versie in Windows ESET Security-oplossingen.

2.Door gratis de zelfstandige versie te downloaden (SysInspector_nt64_nld.exe).

Beide versies werken precies hetzelfde en hebben dezelfde besturingselementen. Het enige verschil is het beheer van de uitvoer. U kunt zowel in de gedownloade als de geïntegreerde versie momentopnamen van uw systeem exporteren als een .xml-bestand en deze op schijf opslaan. Met de geïntegreerde versie kunt u echter ook momentopnamen van uw systeem rechtstreeks opslaan in Hulpmiddelen > ESET SysInspector behalve ).

ESET SysInspector maakt deel uit van diverse ESET-producten, waaronder ESET Internet Security en ESET Endpoint Security.

Het kost ESET SysInspector enige tijd om uw computer te scannen. Het kan variëren van 10 seconden tot enkele minuten, afhankelijk van uw hardwareconfiguratie, besturingssysteem en het aantal op uw computer geïnstalleerde toepassingen.