ESET SysInspector als onderdeel van ESET-producten

U opent het gedeelte ESET SysInspector in ESET Security-oplossingen zoals ESET Internet Security en ESET Endpoint Security door te klikken op Hulpmiddelen > ESET SysInspector. Dit venster bevat basisinformatie over de gemaakte momentopnamen, zoals de aanmaaktijd, een korte omschrijving, de naam van de gebruiker die de momentopname heeft gemaakt en de status van de momentopname.

Het beheersysteem in het venster ESET SysInspector werkt op ongeveer dezelfde manier als in de vensters met logbestanden of geplande taken. Alle bewerkingen met momentopnamen van het systeem (maken, weergeven, vergelijken, verwijderen en exporteren) kunnen met één of twee muisklikken worden uitgevoerd.