ESET SysInspector starten

Als u al een van de Windows ESET Security-oplossingen hebt geïnstalleerd, hoeft u de zelfstandige versie niet te downloaden. ESET SysInspector is al op uw systeem geïnstalleerd:

1.Voer ESET SysInspector rechtstreeks vanuit het menu Start uit (klik op Programma's > ESET > ESET SysInspector).

2.Wacht totdat de toepassing klaar is met het inspecteren van uw systeem. Dit kan enkele minuten duren.

Als u er nog geen ESET Security-oplossing is geïnstalleerd:

1.Download de zelfstandige versie van ESET SysInspector op de website van ESET:

32-bits downloaden

64-bits downloaden

2.Als u ESET SysInspector wilt starten, voert u het uitvoerbare bestand SysInspector_nt64_nld.exe uit dat u hebt gedownload van de ESET-website.

3.Wacht totdat de toepassing klaar is met het inspecteren van uw systeem. Dit kan enkele minuten duren.