ESET SysInspector -johdanto

ESET SysInspector on sovellus, joka tutkii tietokoneen perinpohjaisesti ja esittää keräämänsä tiedot yksityiskohtaisella tavalla. Asennettujen ohjainten ja sovellusten, verkkoyhteyksien tai tärkeiden rekisterimerkintöjen kaltaisten tietojen avulla voit tutkia epäilyttäviä järjestelmän toimintoja riippumatta siitä, johtuvatko ne ohjelmiston tai laitteiston yhteensopivuusongelmista tai laitteisto-ohjelmista.

ESET SysInspector on käytettävissä kahdella eri tavalla:

1.Windowsin ESET Security -ratkaisuihin integroituna versiona.

2.Lataamalla erillisversio (SysInspector_nt64_fin.exe) ilmaiseksi.

Molemmat versiot ovat toiminnoiltaan identtisiä, ja niissä on samat hallintatoiminnot. Niiden ainoa ero on tulosteiden hallinta. Sekä erillisen että integroidun version avulla voit viedä järjestelmävedoksia .xml-tiedostoon ja tallentaa niitä levylle. Integroidun version avulla voit kuitenkin tallentaa järjestelmävedokset suoraan valitsemalla Työkalut > ESET SysInspector (ei kuitenkaan ).

ESET SysInspector sisältyy useisiin ESET-tuotteisiin, kuten ESET Internet Security ja ESET Endpoint Security.

Ole hyvä ja odota, kun ESET SysInspector tarkistaa tietokoneesi. Se voi kestää kymmenestä sekunnista muutamaan minuuttiin riippuen laitteistomäärityksistäsi, käyttöjärjestelmästäsi sekä tietokoneellesi asennettujen sovellusten määrästä.