ESET SysInspector ESET-tuotteiden osana

ESET Security -ratkaisujen, kuten ESET Internet Security ja ESET Endpoint Security, ESET SysInspector -osion voi avata valitsemalla Työkalut > ESET SysInspector. Se sisältää perustietoja luoduista vedoksista kuten luontiajan, lyhyen kommentin, vedoksen luoneen käyttäjän nimen ja vedoksen tilan.

ESET SysInspector -ikkunan hallintajärjestelmä on samanlainen kuin tietokoneen tarkistuslokit tai ajoitetut tehtävät. Kaikkia järjestelmän vedoksiin liittyviä toimintoja, eli luomista, tarkastelemista, vertailemista, poistamista ja viemistä, voi käyttää yhdellä tai kahdella napsautuksella.