ESET SysInspectorin käynnistäminen

Jos olet jo asentanut jonkin Windowsin ESET Security -ratkaisuista, erillisversiota ei tarvitse ladata. ESET SysInspector on jo asennettuna järjestelmääsi:

1.Suorita ESET SysInspector suoraan Käynnistä-valikosta (valitse Ohjelmat > ESET > ESET SysInspector).

2.Odota, kunnes sovellus on tarkistanut järjestelmän. Tämä voi kestää joitakin minuutteja.

Jos et ole asentanut ESET Security -ratkaisuja, toimi seuraavasti:

1.Lataa ESET SysInspectorin erillisversio ESETin verkkosivustosta:

Lataa (32-bittinen)

Lataa (64-bittinen)

2.Voit käynnistää ESET SysInspectorin suorittamalla SysInspector_nt64_fin.exe-tiedoston, jonka latasit ESETin verkkosivustosta.

3.Odota, kunnes sovellus on tarkistanut järjestelmän. Tämä voi kestää joitakin minuutteja.