Introduktion til ESET SysInspector

ESET SysInspector er et program, der inspicerer din computer grundigt og viser indsamlede data på en forståelig måde. Oplysninger, som f.eks. installerede drivere og programmer, netværksforbindelser eller vigtige registreringsdatabasenøgler, kan hjælpe dig med at undersøge mistænkelig systemadfærd, hvad enten det skyldes software- eller hardwareinkompatibilitet eller malwareinfektion.

Du kan få adgang til ESET SysInspector på to måder:

1.Fra den integrerede version i Windows ESET Security-løsninger.

2.Ved at hente den enkeltstående version (SysInspector_nt64_dan.exe) gratis.

Begge versioner er funktionelt identiske og har de samme programfunktioner. Den eneste forskel er, hvordan outputs styres. Standalone og integrerede versioner giver dig mulighed for at eksportere systemøjebliksbilleder til en .xml-fil og gemme dem på disken. Den integrerede version sætter dig dog også i stand til at lagre dine systemsnapshots direkte i Værktøjer > ESET SysInspector (bortset fra ).

ESET SysInspector er en del af flere ESET-produkter lige som ESET Internet Security eller ESET Endpoint Security.

Giv ESET SysInspector lidt tid til at scanne computeren. Det kan tage alt fra 10 sekunder op til et par minutter afhængigt af din hardwarekonfiguration, dit operativsystem og antallet af programmer installeret på computeren.