ESET SysInspector som en del af ESET-produkter

Hvis du vil åbne sektionen ESET SysInspector i ESET Security-løsninger som ESET Internet Security eller ESET Endpoint Security, skal du klikke på Værktøjer > ESET SysInspector. Det indeholder grundlæggende oplysninger om de oprettede øjebliksbilleder, f.eks. klokkeslæt for oprettelse, en kort kommentar, navn på den bruger, der har oprettet øjebliksbilledet, og status for øjebliksbilledet.

Styringssystemet i vinduet ESET SysInspector ligner meget det for computerscanningslogfiler eller planlagte opgaver. Alle handlinger med systemøjebliksbilleder – opret, vis, sammenlign, fjern og eksporter – er tilgængelige med et eller to klik.