Start ESET SysInspector

Hvis en af Windows ESET Security-løsningerne allerede er installeret, behøver du ikke hente den enkeltstående version. ESET SysInspector er allerede installeret på dit system:

1.Kør ESET SysInspector direkte fra menuen Start (klik på Programmer > ESET > ESET SysInspector).

2.Vent, mens programmet undersøger systemet. Det kan tage op til flere minutter.

Hvis en af ESET Security-løsningerne ikke er installeret:

1.Hent den enkeltstående ESET SysInspector-version fra ESETs websted:

Hent 32-bit

Hent 64-bit

2.Hvis du vil starte ESET SysInspector, skal du bare køre den eksekverbare fil SysInspector_nt64_dan.exe, som du har overført fra ESETs websted.

3.Vent, mens programmet undersøger systemet. Det kan tage op til flere minutter.