Upgraden naar de nieuwste versie

Nieuwe versies van ESET Security for Microsoft SharePoint worden uitgegeven om verbeteringen aan te brengen of problemen op te lossen die niet kunnen worden opgelost met automatische updates van de programmamodule.

U kunt kiezen uit de volgende upgrademethoden:

Verwijderen/installeren

Met deze methode wordt de huidige versie van ESET Security for Microsoft SharePoint verwijderd voordat u de nieuwe installeert. Download de nieuwste versie van ESET Security for Microsoft SharePoint. Exporteer instellingen vanuit uw bestaande ESET Security for Microsoft SharePoint als u de configuratie wilt behouden. Verwijder ESET Security for Microsoft SharePoint en start de server opnieuw op. Voer een schone installatie uit met het installatieprogramma dat u hebt gedownload. Importeer instellingen om uw configuratie te laden. Wij raden deze procedure aan als u één server hebt waarop ESET Security for Microsoft SharePoint wordt uitgevoerd.

In-place

Dit is een upgrademethode waarbij u de nieuwe versie van ESET Security for Microsoft SharePoint over de bestaande versie installeert.

important

U mag geen Windows-updates hebben die nog in behandeling zijn op uw server en geen aanvragen voor opnieuw opstarten die nog niet zijn verwerkt. Als u probeert een in-place upgrade uit te voeren terwijl er nog Windows-updates of herstartbewerkingen in behandeling zijn, wordt de bestaande versie van ESET Security for Microsoft SharePoint mogelijk niet correct verwijderd. Er treden ook problemen op als u besluit de oude versie van ESET Security for Microsoft SharePoint later handmatig te verwijderen.

note

Tijdens de upgrade van ESET Security for Microsoft SharePoint moet de server opnieuw worden opgestart.

Extern

Deze methode wordt gebruikt in grote netwerkomgevingen die worden beheerd door ESET PROTECT. Dit is een schone upgrademethode die op afstand wordt uitgevoerd. Deze methode is handig als u meerdere servers hebt waarop ESET Security for Microsoft SharePoint wordt uitgevoerd.

ESET-clusterwizard

U kunt ook de wizard ESET Cluster gebruiken voor een in-place upgrade. Wij raden deze methode aan bij twee of meer servers met ESET Security for Microsoft SharePoint. Verder kunt u ESET-cluster blijven gebruiken en gebruikmaken van de functies ervan nadat de upgrade eenmaal is voltooid.

note

Wanneer u een upgrade van ESET Security for Microsoft SharePoint hebt uitgevoerd, raden we aan dat u alle instellingen controleert om er zeker van te zijn dat deze correct en volgens uw behoeften zijn geconfigureerd.