Installatie vanaf opdrachtregel

De volgende instellingen zijn alleen bestemd voor gebruik met het niveau gereduceerd, basis en geen van de gebruikersinterface. Zie de documentatie voor de msiexec-versie gebruikt voor de juiste in-/uitschakelingen op de opdrachtregel.

Ondersteunde parameters:

APPDIR=<path>

pad: geldig mappad

Map voor toepassingsinstallatie

Bijvoorbeeld: eshp_nt64.msi /qn APPDIR=C:\ESET\ ADDLOCAL=DocumentProtection

APPDATADIR=<path>

pad: geldig mappad

Map voor installatie van toepassingsgegevens

MODULEDIR=<path>

pad: geldig mappad

Map voor module-installatie

ADDLOCAL=<list>

Installatie van onderdelen: lijst met niet-verplichte functies die lokaal worden geïnstalleerd.

Gebruik met ESET .msi-pakketten: eshp_nt64.msi /qn ADDLOCAL=<list>

Voor meer informatie over de eigenschap ADDLOCAL verwijzen wij u naar https://docs.microsoft.com/en-gb/windows/desktop/Msi/addlocal

De ADDLOCAL-lijst is een door komma's gescheiden lijst met alle functies die worden geïnstalleerd.

Bij het selecteren van een functie die moet worden geïnstalleerd, moet het volledige pad (alle bovenliggende functies) expliciet worden opgenomen in de lijst.

REMOVE=<list>

Onderdeelinstallatie: bovenliggende functie die u niet geïnstalleerd wilt hebben.

Gebruik met ESET .msi-pakketten: eshp_nt64.msi /qn REMOVE=<list>

Voor meer informatie over de eigenschap REMOVE verwijzen wij u naar https://docs.microsoft.com/en-gb/windows/desktop/Msi/remove

De lijst REMOVE is een lijst met door komma's gescheiden waarden van bovenliggende functies die niet worden geïnstalleerd (of die worden verwijderd in het geval van een bestaande installatie).

Het is onvoldoende alleen de bovenliggende functie aan te geven. Het is niet nodig om elke onderliggende functie expliciet in de lijst op te nemen.

ADDEXCLUDE=<list>

De ADDEXCLUDE-lijst is een lijst met door komma's gescheiden waarden met alle functienamen die niet worden geïnstalleerd.

Wanneer een functie wordt geselecteerd die niet moet worden geïnstalleerd, moeten het gehele pad (d.w.z. alle onderliggende functies ervan) en alle verwante, onzichtbare functies expliciet in de lijst worden opgenomen.

Bijvoorbeeld: eshp_nt64.msi /qn ADDEXCLUDE=<list>

note

ADDEXCLUDE kan niet worden gebruikt in combinatie met ADDLOCAL.

Aanwezigheid van functies

Verplicht: de functie wordt altijd geïnstalleerd.

Optioneel : de selectie van de functie kan ongedaan worden gemaakt voor de installatie.

Onzichtbaar: logische functie die verplicht is, omdat anders andere functies niet naar behoren werken.

Lijst met functies van ESET Security for Microsoft SharePoint:

important

De namen van alle functies zijn hoofdlettergevoelig. RealtimeProtection bijvoorbeeld is niet hetzelfde als REALTIMEPROTECTION.

Functienaam

Aanwezigheid van functies

SERVER

Verplicht

RealtimeProtection

Optioneel

WMIProvider

Verplicht

HIPS

Verplicht

Updater

Verplicht

eShell

Verplicht

UpdateMirror

Verplicht

DeviceControl

Optioneel

DocumentProtection

Optioneel

WebAndEmail

Optioneel

ProtocolFiltering

Onzichtbaar

NetworkProtection

Optioneel

IdsAndBotnetProtection

Optioneel

Rmm

Optioneel

WebAccessProtection

Optioneel

EmailClientProtection

Optioneel

MailPlugins

Onzichtbaar

Cluster

Optioneel

_Base

Verplicht

eula

Verplicht

ShellExt

Optioneel

_FeaturesCore

Verplicht

GraphicUserInterface

Optioneel

SysInspector

Optioneel

EnterpriseInspector

Optioneel

Als u een van de volgende functies wilt verwijderen, moet u de hele groep verwijderen door elke functie aan te geven die tot de groep behoort: Anders wordt de functie niet verwijderd. Hier zijn twee groepen (elke regel vertegenwoordigt een groep):

GraphicUserInterface,ShellExt

NetworkProtection,WebAccessProtection,IdsAndBotnetProtection^
ProtocolFiltering,MailPlugins,EmailClientProtection

example

Sluit het gedeelte Netwerkbeveiliging uit (ook onderliggende functies) van installatie met de parameter REMOVE en door alleen de bovenliggende functie op te geven:

msiexec /i eshp_nt64.msi /qn ADDLOCAL=ALL REMOVE=NetworkProtection

Of u kunt de parameter ADDEXCLUDE gebruiken, maar u moet dan ook alle onderliggende functies opgeven:

msiexec /i eshp_nt64.msi /qn ADDEXCLUDE=NetworkProtection,WebAccessProtection^
IdsAndBotnetProtection,ProtocolFiltering,MailPlugins,EmailClientProtection

example

Voorbeeld van het installatietype Kernonderdelen:

msiexec /qn /i eshp_nt64.msi /l*xv msi.log ADDLOCAL=RealtimeProtection,Rmm

Als u wilt dat uw ESET Security for Microsoft SharePoint na installatie automatisch wordt geconfigureerd, kunt u basisconfiguratieparameters opgeven in de installatieopdracht.

example

ESET Security for Microsoft SharePoint installeren en ESET LiveGrid® uitschakelen:

msiexec /qn /i eshp_nt64.msi ADDLOCAL=RealtimeProtection,Rmm,GraphicUserInterface CFG_LIVEGRID_ENABLED=0

Lijst met alle configuratie-eigenschappen:

Schakelaar

Waarde

CFG_POTENTIALLYUNWANTED_ENABLED=1/0

0 - Uitgeschakeld, 1 - Ingeschakeld

CFG_LIVEGRID_ENABLED=1/0

0 - Uitgeschakeld, 1 - Ingeschakeld

FIRSTSCAN_ENABLE=1/0

0 - Uitschakelen, 1 - Inschakelen

CFG_PROXY_ENABLED=0/1

0 - Uitgeschakeld, 1 - Ingeschakeld

CFG_PROXY_ADDRESS=<ip>

IP-adres van proxy

CFG_PROXY_PORT=<port>

Poortnummer van proxy

CFG_PROXY_USERNAME=<user>

Gebruikersnaam voor verificatie

CFG_PROXY_PASSWORD=<pass>

Wachtwoord voor verificatie

Taalparameters: Producttaal (u moet beide parameters opgeven)

Schakelaar

Waarde

PRODUCT_LANG=

LCID-decimaal (landinstellingen-id), bijvoorbeeld 1033 voor English - United States. Zie de lijst met taalcodes.

PRODUCT_LANG_CODE=

LCID-tekenreeks (naam van taalcultuur) in kleine letters, bijvoorbeeld en-us voor English - United States. Zie de lijst met taalcodes.