Installatiestappen voor ESET Security for Microsoft SharePoint

Dit is de standaard GUI-installatiewizard. Dubbelklik op het .msi-pakket en volg de stappen om ESET Security for Microsoft SharePoint te installeren:

1.Klik op Volgende om door te gaan of klik op Annuleren als u de installatie wilt afsluiten.

2.De installatiewizard wordt uitgevoerd in de taal die staat aangegeven in de instelling Thuislocatie van een Regio > Locatie van uw besturingssysteem (of de instelling Huidige locatie van een Regio en taal > Locatie in oudere systemen). Gebruik het vervolgkeuzemenu om de Producttaal te selecteren waarin ESET Security for Microsoft SharePoint wordt geïnstalleerd. De geselecteerde taal voor ESET Security for Microsoft SharePoint staat los van de taal die u in de installatiewizard ziet.

install_welcome

3.Klik op Volgende om de licentieovereenkomst voor eindgebruikers weer te geven. Nadat u de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid hebt gelezen en ermee akkoord bent gegaan, klikt u op Volgende.

accept_eula

4.Kies een van de beschikbare installatietypen (beschikbaarheid is afhankelijk van uw besturingssysteem):

Voltooien

Hiermee installeert u alle functies van ESET Security for Microsoft SharePoint.

note

Het installatieprogramma bevat alleen essentiële modules. Alle andere modules worden gedownload tijdens de initiële module-update na de productactivering.

Kernonderdelen

Dit installatietype is bedoeld voor Windows Server Core-edities. De installatiestappen zijn dezelfde als voor een volledige installatie, maar alleen de kernonderdelen en opdrachtregelgebruikersinterface worden geïnstalleerd.

Hoewel de kerninstallatie hoofdzakelijk is bedoeld voor gebruik op Windows Server Core, kunt u dit toch installeren op een reguliere Windows Servers als u dat wilt. ESET-beveiligingsproducten die zijn geïnstalleerd met behulp van de kerninstallatie, hebben geen hoofdprogrammavenster. Dit betekent dat u alleen de opdrachtregelgebruikersinterface kunt gebruiken wanneer u met ESET Security for Microsoft SharePoint werkt. Zie het gedeelte Installatie vanaf opdrachtregel voor meer informatie en overige speciale parameters.

example

Als u de kerninstallatie via de opdrachtregel wilt uitvoeren, gebruikt u de volgende voorbeeldopdracht:

msiexec /qn /i efsw_nt64.msi ADDLOCAL=_Base

Aangepast

Bij aangepaste installatie kunt u selecteren welke functies van ESET Security for Microsoft SharePoint op uw systeem worden geïnstalleerd. Er wordt een lijst met productmodules en functies weergegeven voordat de installatie begint. Dit is nuttig als u ESET Security for Microsoft SharePoint wilt aanpassen en alleen de onderdelen wilt installeren die u nodig hebt.

install_custom

5.U wordt gevraagd de locatie te selecteren waar ESET Security for Microsoft SharePoint wordt geïnstalleerd. Standaard wordt het programma geïnstalleerd in C:\Program Files\ESET\ESET Security for Microsoft SharePoint. Klik op Bladeren om deze locatie te wijzigen (niet aanbevolen).

install_select_folder

6.Klik op Installeren om te beginnen met de installatie. Na de installatie wordt u gevraagd om ESET Security for Microsoft SharePoint te activeren.