Microsoft Outlook-werkbalk

Microsoft Outlook-beveiliging werkt als een invoegtoepassing. Nadat ESET Security for Microsoft SharePoint is geïnstalleerd, wordt deze werkbalk met de opties van de malwarebeveiliging toegevoegd aan Microsoft Outlook:

ESET Security for Microsoft SharePoint

Klik op het pictogram om het hoofdprogrammavenster van ESET Security for Microsoft SharePoint te openen.

Berichten opnieuw scannen

Klik hierop om e-mail handmatig te controleren. U kunt aangeven welke berichten u wilt controleren en u kunt ontvangen e-mail opnieuw scannen. Zie Beveiliging van e-mailclient voor meer informatie.

Scannerinstellingen

Geeft opties met instellingen voor Beveiliging van e-mailclient weer.