E-mailtags

E-mailbeveiliging biedt controle over e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via de protocollen POP3 en IMAP. Met behulp van de invoegtoepassing voor Microsoft Outlook en andere e-mailclients, biedt ESET Security for Microsoft SharePoint controle over alle communicatie via de e-mailclient (POP3, MAPI, IMAP, HTTP).

Bij het onderzoeken van binnenkomende berichten maakt het programma gebruik van alle geavanceerde scanmethoden van de ThreatSense-scanengine. Dit betekent dat detectie van schadelijke programma's plaatsvindt zelfs nog voordat deze worden vergeleken met de virusdetectiedatabase. Het scannen van communicatie via het POP3- of IMAP-protocol gebeurt onafhankelijk van de gebruikte e-mailclient.

Nadat een e-mail is gecontroleerd, kan een melding met het scanresultaat aan het bericht worden toegevoegd. U kunt Tagmeldingen toevoegen aan ontvangen en gelezen e-mail of Tagmeldingen toevoegen aan verzonden e-mail selecteren.

N zeldzame gevallen kunnen tagberichten in problematische HTML-berichten worden weggelaten. Dit kan ook gebeuren als berichten worden vervalst door bepaalde malware. De meldingen kunnen aan ontvangen/gelezen e-mailberichten en/of verzonden e-mailberichten worden toegevoegd.

De volgende opties zijn beschikbaar:

Nooit: er worden geen meldingen toegevoegd.

Wanneer een detectie optreedt: alleen berichten met schadelijke software worden als gecontroleerd gemarkeerd (standaardinstelling).

Aan alle e-mail wanneer gescand: er worden meldingen toegevoegd aan alle gescande e-mail.

Tekst om toe te voegen aan onderwerp van gedetecteerde e-mail

Bewerk deze sjabloon als u de indeling van het onderwerpsvoorvoegsel van een geïnfecteerde e-mail wilt wijzigen. Met deze functie wordt het berichtonderwerp Hello vervangen door de volgende indeling: "[detection %DETECTIONNAME%] Hallo. De variabele %DETECTIONNAME% geeft de detectie aan.