Leermodusinstellingen

De leermodus maakt automatisch een regel en slaat deze op voor elke communicatie die binnen het systeem tot stand is gebracht. Er is geen gebruikersinteractie vereist, omdat ESET Security for Microsoft SharePoint regels opslaat volgens de vooraf gedefinieerde parameters. U kunt deze parameters naar wens wijzigen.

note

We raden u aan de leermodus alleen te gebruiken voor de eerste configuratie van de firewall, omdat de communicatie tijdens het leren niet wordt gefilterd door ESET Security for Microsoft SharePoint.

Inkomend verkeer vanuit de vertrouwde zone: een voorbeeld van een inkomende verbinding binnen de vertrouwde zone is een extern apparaat vanuit de vertrouwde zone dat probeert communicatie tot stand te brengen met een lokale toepassing die op uw server wordt uitgevoerd.

Uitgaand verkeer naar de vertrouwde zone: een lokale toepassing op uw server die probeert verbinding te maken met een ander apparaat binnen het lokale netwerk of binnen een netwerk in de vertrouwde zone.

Inkomend internetverkeer: een extern apparaat dat probeert te communiceren met een toepassing die op uw server wordt uitgevoerd.

Uitgaand internetverkeer: een lokale toepassing die op uw server wordt uitgevoerd en probeert een verbinding tot stand te brengen met een ander apparaat.