Produktaktivering

Du kan aktivere produktet på flere måter. Om ett bestemt aktiveringsscenario er tilgjengelig i aktiveringsvinduet kan avhenge av både land og distribusjonsmåte (CD/DVD, ESETs nettside, osv.):

Hvis du har kjøpt produktet i en fysisk eske eller mottatt en e-post med abonnementdetaljer, aktiverer du produktet ved å klikke på Bruk en kjøpt aktiveringsnøkkel. Aktiveringsnøkkelen må skrives inn som anvist for at aktiveringen skal fungere. Aktiveringsnøkkel – en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX som brukes til å identifisere lisenseieren og aktivere abonnementen. Aktiveringsnøkkelen finnes vanligvis inne i eller på baksiden av produktpakken.

Etter at du har valgt Bruk ESET HOME- konto, blir du bedt om å logge inn på ESET HOME-kontoen din.

Hvis du vil prøve ESET Small Business Security før du kjøper, velger du Gratis prøveversjon. Oppgi e-postadresse og land for å aktivere ESET Small Business Security for et begrenset tidsrom. Den gratis prøveversjonen din vil bli sendt til deg via e-post. Gratis prøveversjoner kan bare aktiveres én gang per kunde.

Hvis du ikke har abonnement, men ønsker å kjøpe et, klikker du på Kjøp abonnement. Dette vil ta deg til nettstedet til din lokale ESET-distributør. ESET Windows-produkt for små kontorer -abonnementer er ikke gratis.

Du kan endre produktabonnementet når som helst. For å gjøre dette, klikk på Hjelp og støtte > Endre abonnement i hovedvinduet til programmet. Du vil se den offentlige abonnements-ID-en som brukes til å identifisere abonnementet ditt for ESET Support.

MONITOR_RED Mislykket produktaktivering?

ACTIVATION