Gratis ESET aktiveringsnøkkel

Abonnement for ESET Small Business Security er ikke gratis. ESET aktiveringsnøkkel er en unik sekvens av bokstaver og tall, separert av en skråstrek, gitt av ESET for å tillate lovlig bruk av ESET Small Business Security i samsvar med Lisensavtalen for sluttbrukere.

Enhver sluttbruker har rett til å bruke aktiveringsnøkkel i den grad man har rett til å bruke ESET Small Business Security, basert på antallet lisenser gitt av ESET. Aktiveringsnøkkelen anses som konfidensiell og kan ikke deles. Du kan imidlertid dele et abonnement ved hjelp av ESET HOME.

Det finnes kilder på Internett som kan komme til å tilby deg ESET aktiveringsnøkkel «gratis», men husk:

Å klikke på en annonse med «Gratis ESET-abonnement» kan kompromittere datamaskinen eller enheten din, og kan føre til at den blir infisert med skadelig programvare. Skadelig programvare kan være gjemt i innhold i uoffisielt nettinhold (f.eks. videoer), nettsteder som viser annonser for å tjene penger basert på antall besøk, osv. Disse er vanligvis en felle.

ESET kan og vil deaktivere piratabonnement.

Å ha en pirataktiveringsnøkkel er ikke i tråd med Lisensavtalen for sluttbrukere som du må godta for å installere ESET Small Business Security.

Kjøp kun ESET-abonnementer gjennom offisielle kanaler, som www.eset.com, ESET-distributører eller -forhandlere (ikke kjøp abonnementer fra uoffisielle tredjepartsnettsteder som eBay eller delte abonnementer fra en tredjepart).

Nedlastning av et ESET Small Business Security er gratis, men aktivering gjennom installasjon krever en gyldig ESET aktiveringsnøkkel (du kan laste ned og installere den, men uten aktivering vil den ikke virke).

Ikke del abonnementen din på Internett eller sosiale medier (den kan bli spredt rundt).

For å identifisere og rapportere en ESET piratabonnement, kan du besøke vår Kunnskapsbaseartikkel for instruksjoner.

Hvis du er usikker på om du skal kjøpe et ESET sikkerhetsprodukt, kan du bruke en prøveversjon mens du bestemmer deg:

1.Aktiver ESET Small Business Security ved å bruke en gratis prøveversjon

2.Delta i ESET BETA Program

3.Installer ESET Mobile Security hvis du bruker en Android-enhet – den er «freemium».

For å få rabatt / forlenge lisensen, må du fornye ESET.