ESET Hjelp på internett

Velg tema

Angi aktiveringsnøkkelen under aktivering

Automatiske oppdateringer er viktige for sikkerheten din. ESET Small Business Security mottar kun oppdateringer når produktet er aktivert.

Når du angir aktiveringsnøkkel, er det viktig å skrive den inn nøyaktig som den er skrevet. Aktiveringsnøkkelen din er en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes for identifisering av abonnementseieren og aktivering av abonnementet.

Vi anbefaler at du kopierer og forbi aktiveringsnøkkelen fra e-postmeldingen med registreringsinformasjon for å sikre nøyaktighet.

Hvis du ikke angir aktiveringsnøkkel etter installasjonen, aktiveres ikke produktet ditt. Du kan aktivere ESET Small Business Security i hovedprogramvinduet > Hjelp og støtte > Aktiver abonnement.

ESET Windows-produkt for små kontorer -abonnementer er ikke gratis.