Bruk ESET HOME-konto

Koble enheten din til ESET HOME for å se og administrere alle de aktiverte ESET-abonnementene og -enhetene dine. Du kan fornye, oppgradere eller utvide abonnementet ditt og se viktige abonnementsdetaljer.

I ESET HOME-administrasjonsportalen eller mobilappen kan du legge til forskjellige abonnementer, laste ned produkter på enhetene dine, sjekke produktsikkerhetsstatusen og dele abonnementer via e-post. For mer informasjon, gå til ESET HOME-netthjelp.

BEGINNER_MYESET

Når du har valgt Bruk ESET HOME konto som aktiveringsmetode, eller når du kobler til ESET HOME-kontoen under installasjonen:

1.Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

note

Hvis du ikke har noen ESET HOME-konto, klikker du på Opprett konto for å registrere en, eller du kan se instruksjonene i ESET HOME elektronisk hjelp.

Hvis du har glemt passordet, klikker du på Jeg har glemt passordet mitt og følger trinnene på skjermen eller ser instruksjonene i ESET HOME elektronisk hjelp.

2.Angi et Enhetsnavn for enheten som skal brukes for alle ESET HOME-tjenester, og klikk på Fortsett.

3.Velg et abonnement for aktivering, eller legg til et nytt abonnement. Klikk på Fortsett for å aktivere ESET Small Business Security.