Instellingen

Algemeen: zie het gedeelte Algemene instellingen

Waarschuwingen: zie het gedeelte Waarschuwingen

Aanvragen: zie het gedeelte Aanvragen

Speciale aanbiedingen – deze optie is standaard uitgeschakeld. Schakel deze optie in om speciale aanbiedingen van ESET te ontvangen.

Taal –ESET Parental Control for Android wordt standaard in de taalset van uw landinstellingen geïnstalleerd op uw apparaat (de taal- en toetsenbordinstellingen van het Android-besturingssysteem). Tik op Taal en selecteer de gewenste taal als u de taal van de ESET Parental Control for Android-gebruikersinterface wilt wijzigen.

Verwijderen: voer de wizard Verwijderen uit om ESET Parental Control for Android van het apparaat te verwijderen