Apparaatbeheer

De naam van het apparaat van een kind wijzigen

ESET Parental Control for Android app

1.Open de ESET Parental Control for Android-app.

2.Ga naar Apparaten.

3.Tik op de menuknop three_dots_menu naast het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen en selecteer Naam wijzigen.

4.Typ de nieuwe naam voor dit apparaat en tik op Opslaan.

ESET HOME-portal

1.Ga naar de portal voor de ouders op ESET HOME.

2.Selecteer het kind van wie u de naam van het apparaat wilt wijzigen.

3.Ga naar het tabblad Apparaten.

4.Tik op de menuknop three_dots_menu naast het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen en selecteer Naam wijzigen.

5.Typ de nieuwe naam voor dit apparaat en tik op Opslaan.

Apparaat van een kind verwijderen

important

Belangrijk

Het apparaat van het kind kan alleen worden verwijderd als het ten minste drie dagen niet actief is geweest.

Deze optie is alleen beschikbaar in de ESET Parental Control for Android-app.

1.Open de ESET Parental Control for Android-app.

2.Ga naar Apparaten.

3.Tik op de menuknop three_dots_menu naast het apparaat dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.

4.Tik in de melding nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.