Apparaten

devices_active In dit gedeelte vindt u een overzicht van de mobiele apparaten die worden beheerd door ESET Parental Control for Android voor elk kind, de status van de apparaten en de potentiële problemen die mogelijk verhinderen dat uw apparaten optimaal geconfigureerd kunnen worden.

ESET Parental Control for Android geeft u de volgende apparaatstatussen:

Batterijstatus: ESET Parental Control for Android geeft het resterende batterijpercentage aan van het apparaat van uw kind.

Telefoonstatus: ESET Parental Control for Android geeft u de status van de telefoon van uw kind (Beltoon, Trillen, Stil)

Volgstatus: wanneer het apparaat van uw kind wordt gevolgd, geeft ESET Parental Control for Android het pictogram Gevolgd apparaat weer.

ESET Parental Control for Android waarschuwt u bij de volgende optimalisatieproblemen:

Toepassing:Schakel het gebruik van gps-satellieten in, zodat ESET Parental Control for Android de locatie van het apparaat nauwkeuriger kan bepalen.

ESET HOME: Schakel GPS in om de meest nauwkeurige locatie voor het apparaat te krijgen.
U kunt het gebruik van GPS-satellieten inschakelen in Android-instellingen > Locatietoegang door GPS-satellieten te selecteren.

Toepassing: Schakel de locatieservices van Google in, zodat ESET Parental Control for Android de locatie van het apparaat nauwkeuriger kan bepalen.

ESET HOME: Schakel locatieservices in om een nauwkeurigere locatie voor het apparaat te krijgen.
U schakel het gebruik van Locatieservices in door te navigeren naar Android-instellingen > Locatietoegang. Selecteer Wi-Fi- en mobiel-netwerklocatie.

Toepassing: Schakel de mobiele gegevensverbinding in om de activiteit van het kind te zien op ESET HOME, zelfs als het apparaat niet via Wi-Fi is verbonden.

ESET HOME: Schakel mobiele gegevens in om de activiteiten van uw kind te zien, zelfs als het apparaat niet met Wi-Fi is verbonden.
Als u mobiele gegevens wilt inschakelen, gaat u naar Android-instellingen > Mobiele netwerken en selecteert u Data ingeschakeld.

Toepassing: Schakel tijdsynchronisatie in, zodat uw kind de toegewezen tijd om te gamen niet kan wijzigen.

ESET HOME: Schakel tijdsynchronisatie in, zodat uw kind de toegewezen tijd om te gamen niet kan wijzigen.
Als u de door het netwerk aangeleverde tijd wilt gebruiken, navigeert u naar Android-instellingen > Datum en tijd en selecteert u Automatische datum en tijd.

Toepassing: Installeer Google Play-services om controle in realtime mogelijk te maken van het apparaat (pushmeldingen) vanuit ESET HOME.

ESET HOME: Google Play-services kan worden geïnstalleerd vanuit Google Play.

Toepassing: Activateer ESET Parental Control for Android als apparaatbeheerder op dit apparaat om te voorkomen dat de app zonder toestemming wordt verwijderd.

ESET HOME: Activeer ESET Parental Control als apparaatbeheerder om ongeoorloofde verwijdering van de app te voorkomen.
Als u ESET Parental Control for Android wilt toevoegen aan apparaatbeheerders, navigeert u naar Android-instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders > Ouderlijk toezicht en tikt u op Activeren.

Toepassing: Parental Control toegang geven tot andere apps op dit apparaat.

ESET HOME: Als u Ouderlijk toezicht wilt inschakelen, navigeert u naar Android-instellingen > Toegankelijkheid > Ouderlijk toezicht en schakelt u Ouderlijk toezicht in.