Waarschuwingen

In deze sectie kunt u selecteren welke acties op het apparaat van een kind een waarschuwing op uw apparaat activeren. Alle waarschuwingen worden standaard naar uw e-mailadres en uw apparaat verzonden. Als u de optie Waarschuwing per e-mail uitschakelt, worden de waarschuwingen alleen weergegeven in het hoofdscherm van ESET Parental Control for Android dat op uw apparaat is geïnstalleerd en in de Portal voor ouders.

De volgende acties kunnen waarschuwingen activeren:

Bezoek aan ongepaste websites

Gebruik van ongepaste apps

Overschrijding van ingestelde tijdslimiet voor toepassingen met een tijdbeperking

Het apparaat van het kind wordt een aantal dagen niet gebruikt

Een nieuwe versie van ESET Parental Control for Android die beschikbaar is

Installatie van een nieuwe toepassing op het apparaat van het kind

Het apparaat is niet optimaal geconfigureerd voorESET Parental Control for Android

Onjuiste invoer van de pincode voor ouders op het apparaat van het kind. Met deze optie wordt een waarschuwing geactiveerd als een kind de pincode voor ouders probeert te raden.