Algemeen

Pincode voor ouders opnieuw instellen: de viercijferige pincode voor ouders beschermt de instellingen van de toepassing op het apparaat van een kind. Daarnaast wordt voorkomen dan kinderen de installatie van ESET Parental Control for Android ongedaan maken.

Pincode vereisen - (alleen beschikbaar op een apparaat van de ouders) - indien ingeschakeld, is de pincode van de ouders vereist om toegang tot Ouderlijk toezicht toe te staan en te reageren op aanvragen van kinderen. Als u deze optie inschakelt, verhindert u dat een kind het apparaat van de ouders gebruikt om ouderinstellingen te omzeilen.

Rapporten verzenden: u kunt per e-mail uitgebreide samenvattingen van de activiteiten van uw kind ontvangen.

Frequentie: stel in hoe vaak u e-mailrapporten wilt ontvangen.

Anonieme gebruikersstatistieken -verzendt anonieme informatie (prestaties, operationele statistieken) over ESET Parental Control for Android, zodat wij de toepassing en diensten kunnen verbeteren.

Crashrapportage - verzendt rapporten over het vastlopen van de toepassing, storingen en problemen, zodat we de toepassing kunnen verbeteren.

De week begint op – Stel de optie in om de week in uw regio op maandag of zondag te laten beginnen. De weergave van de kalender in Tijdslimieten wordt hierop aangepast.