Kom i gang

1.Last ned ESET Online Scanner fra ESETs nettside ved å klikke på engangsskanning-knappen.

2.Dobbeltklikk .exe-filen du lastet ned for å kjøre programmet.

3.Velg produktspråk.

4.Klikk på Kom i gang og bekreft dialogboksen Brukertilgangskontroll i Windows.

5.I skjermbildet Vilkår for bruk klikker du på Godta hvis du godtar vilkårene for bruk. Når du har godtatt vilkårene for bruk, opprettes snarveien for ESET Online Scanner på skrivebordet.

6.Klikk på Kom i gang på velkomstskjermbildet.

7.Velg om du vil bli med i Programmet for forbedring av kundeopplevelse, og om du vil aktivere tilbakemeldingssystemet. Klikk på Fortsett.

8.Velg en skannetype.

9.Velg om du vil aktivere deteksjon av potensielt uønskede programmer (PUA) eller endre avanserte innstillinger.

10.Klikk på Start skanning.

11.Skanningen starter når oppdateringene for søkemodulen er lastet. Skannefremdriften vises via fremdriftslinjen sammen med banen og tittelen på filen som skannes. Du kan når som helst stanse skanningen midlertidig eller avbryte den.

12.Når skanningen er ferdig og trusler har blitt oppdaget, klikker du på Vis detaljerte resultater, eller klikker på Lagre skannelogg for å se gjennom søkeresultatene senere. Klikk på Fortsett.

13.Hvis det ikke er oppdaget noe ESET-sikkerhetsprodukt på maskinen din, og brukerkontoen din har administratorrettigheter, vil ESET Online Scanner tilby deg å slå på Periodisk skanning. Klikk på Fortsett.

14.I skjermbildet Takk for at du bruker ESET Online Scanner kan du vurdere programmet og gi tilbakemelding.

15.Klikk på Send inn og lukk hvis du vurderte programmet og/eller ga en tilbakemelding, eller klikk på Lukk uten tilbakemelding.