Periodisk skanning

ESET Online Scanner versjon  (EOS v3) tilbyr en annen type skanning, som regelmessig kan skanne datamaskinen gratis. Skanning starter automatisk, og du vil bli varslet om det.

Det ekstra skanningsalternativet vises hvis følgende betingelser er oppfylt:

EOS v3 har blitt startet av en bruker med administratorrettigheter

det er ikke oppdaget noe ESET-produkt på den skannede datamaskinen

Hvis du vil aktivere periodisk skanning, må EOS v3 kjøres som administrator. Funksjonen kan aktiveres på to måter:

I.Etter en fullført første skanning av systemet ditt. Det neste skjermbildet viser tidspunktet for når skanningen kjører igjen, og en kobling for å endre tidsplanen for Periodisk skanning.

II.Ved kjøring av den første skanningen velger du ikke Slett programdata ved lukking og kjører ESET Online Scanner på nytt.

1.Når det er aktivert, velger du en spesifikk dag og et tidspunkt for å gjenta den månedlig skanningen.

2.Klikk på deteksjon av potensielt uønskede programmer (PUA) for å aktivere eller deaktivere denne innstillingen, eller åpne Avanserte innstillinger for å veksle mellom disse alternativene:

Oppdag mistenkelige programmer

Oppdag potensielt utrygge programmer (potensielt utrygge programmer)

Skann arkiver

3.Klikk på eos_back_arrow for å gå tilbake til Periodiske skanneinnstillinger.

4.Klikk på Lagre.