Karantene

Hovedfunksjonen for Karantenen er å lagre infiserte filer på en sikker måte.

Hvordan vise filer som er satt i karantene?

1.Fullfør en første skanning.

2.Hvis infiserte filer blir funnet, klikker du på Vis detaljerte resultater > Gjenopprett rensede filer.

Hvis du vil vise Karantene på et senere tidspunkt, går du tilbake til programmet og inn på skjermen Velkommen tilbake til ESET Online Scanner. Klikk på Om ESET Online Scanner > Vis filer i karantene.

Gjenopprett filer som er satt i karantene

1.Vis filer som er satt i karantene.

2.Velg de du vil gjenopprette, og klikk på Gjenopprett filer.

3.Klikk på Gjenopprett.