Innstillinger

Brukeren kan konfigurere innstillinger:

Produktspråk – endre ESET Online Scanner språk

Innstillinger for datainnsamling – oppdater Program for forbedring av kundeopplevelse og innstillinger for tilbakemeldingssystem

Innstillinger for proxy-server – angi de riktige innstillingene for proxy-serveren

Slett programdata ved lukking – slett programdata (for eksempel moduler) for å frigjøre diskplass. Vær oppmerksom på at neste søk kan ta lengre tid å starte fordi modulene må lastes ned på nytt.

E-postoppsett

Hvis du vil motta skanneresultater via e-post, oppgir du en e-postadresse. Hvis du vil stoppe abonnementet, klikker du Avslutt abonnement, og e-postadressen din blir slettet fra e-postdatabasen.