Accountdetails van quarantainebeheer

Dit dialoogvenster wordt weergegeven als u geen accountdetails hebt opgegeven (gebruikersnaam en wachtwoord) voor uw quarantainebeheer. Geef de referenties voor een gebruiker op die toegang heeft tot Quarantainepostvak en klik op OK. Of druk op F5 om naar Geavanceerde instellingen te gaan en navigeer naar Server > Quarantaine voor e-mail > Instellingen voor quarantainebeheer.

Typ de Gebruikersnaam en het Wachtwoord voor uw quarantainepostvak.

Quarantine_account_details

Klik op het selectievakje naast Accountinformatie opslaan om accountinstellingen op te slaan voor toekomstig gebruik in quarantainebeheer.