Instellingen voor quarantainebeheer

Hostadres

Wordt automatisch weergegeven als uw Exchange Server met de rol Client Access Server (CAS) lokaal aanwezig is. Of als de CAS-rol niet op dezelfde server aanwezig is waarop ESET Mail Security is geïnstalleerd maar wel in Active Directory (AD) aanwezig is, wordt het hostadres automatisch weergegeven. Wordt dat niet weergegeven, dan kunt u de hostnaam handmatig opgeven. Automatisch verwijderen werkt niet bij de rol Edgetransportserver. IP-adres wordt niet ondersteund. U moet de hostnaam van de CAS-server gebruiken.

Gebruikersnaam

Quarantainegebruikersaccount dat u speciaal hebt gemaakt om in quarantaine geplaatste berichten in op te slaan (of een account dat via toegangsdelegatie toegang heeft tot dit postvak). Bij de functie Edgetransportserver die geen deel uitmaakt van het domein, is het nodig het gehele e-mailadres te gebruiken (bijvoorbeeld main_quarantine@company.com).

Wachtwoord

Typ het wachtwoord van uw quarantaineaccount.

SSL gebruiken

Moet zijn ingeschakeld als Exchange Web Services (EWS) is ingesteld op SSL vereisen in IIS. Als SSL is ingeschakeld, moet het Exchange Server-certificaat worden geïmporteerd op het systeem met ESET Mail Security (in het geval de Exchange Server-functies zich op verschillende servers bevinden). Instellingen voor de EWS vindt u in IIS in Sites/Default web site/EWS/SSL Settings.

note

Schakel SSL gebruiken alleen uit als in IIS is geconfigureerd dat Exchange Web Services (EWS) geen SSL vereist.

Servercertificaatfouten negeren

De volgende statussen worden genegeerd: self-signed, wrong name in certificate, wrong usage, expired.