Bestandopslag

In dit gedeelte kunt u instellingen voor bestandsopslag wijzigen die door de lokale quarantaine wordt gebruikt.

In quarantaine geplaatste bestanden comprimeren

Gecomprimeerde bestanden nemen minder schijfruimte in beslag in de quarantaine, maar als u besluit bestanden niet te comprimeren, kunt u op de schakelaar klikken om compressie uit te schakelen.

Oude bestanden wissen na (dagen)

Nadat berichten een bepaald aantal dagen zijn bewaard, worden ze verwijderd uit het quarantainevenster. De bestanden worden echter niet verwijderd van de schijf. Aangezien bestanden niet worden verwijderd uit het bestandssysteem, kunt u ze herstellen met eShell.

Verwijderde bestanden wissen na (dagen)

Met deze instelling worden bestanden na een opgegeven aantal dagen verwijderd van de schijf en kunt u ze niet meer herstellen nadat ze zijn verwijderd (tenzij u een back-upoplossing voor het bestandssysteem hebt).