Ondersteuningsaanvraag verzenden

Om zo snel en nauwkeurig mogelijk hulp te kunnen bieden, heeft ESET informatie nodig over uw configuratie van ESET Mail Security, uitvoerige informatie over uw systeem, actieve processen (ESET SysInspector-logbestand) en registergegevens. ESET gebruikt deze gegevens alleen om de klant technische hulp te kunnen bieden. Deze instelling kan ook worden geconfigureerd vanuit Geavanceerde instellingen (F5) > Hulpmiddelen > Diagnostische gegevens > Technische ondersteuning.

note

Als u besluit om systeemgegevens te verzenden, moet u het webformulier invullen en verzenden. Anders wordt er geen ticket voor u gemaakt en gaan uw systeemgegevens verloren.

Als u het webformulier verzendt, worden de gegevens van uw systeemconfiguratie naar ESET verzonden. Selecteer Deze informatie altijd verzenden om deze actie voor dit proces te onthouden.

Geen gegevens verzenden: Gebruik deze optie als u geen gegevens wilt verzenden. U wordt dan doorgestuurd naar de webpagina ESET Technische ondersteuning.