Info over ESET Mail Security

In dit venster ziet u informatie over de geïnstalleerde versie van ESET Mail Security. In het bovenste deel van het venster staat informatie over uw besturingssysteem en systeembronnen, de huidige gebruiker en de volledige computernaam.

Geïnstalleerde onderdelen

Bevat informatie over modules. U kunt een lijst met geïnstalleerde onderdelen en de details ervan weergeven. Klik op Kopiëren om de lijst naar uw Klembord te kopiëren. Dit kan van pas komen tijdens het oplossen van problemen of wanneer u contact opneemt met Technische ondersteuning.