Beveiliging van postvakdatabase

Het scannen van postvakken wordt geactiveerd en beheerd door de Microsoft Exchange Server. E-mails in de opslagdatabase van Microsoft Exchange Server worden voortdurend gescand. Afhankelijk van de versie van Microsoft Exchange Server, de VSAPI-interfaceversie en de door de gebruiker gedefinieerde instellingen, kan het scannen worden geactiveerd in elk van de volgende situaties:

Wanneer de gebruiker zijn e-mail opent, bijvoorbeeld in een e-mailclient (e-mail wordt altijd gescand met de nieuwste detectie-engine).

Op de achtergrond wanneer het gebruik van de Microsoft Exchange Server laag is.

Proactief (op basis van het eigen algoritme van de Microsoft Exchange Server).

note

Beveiliging van postvakdatabase is niet beschikbaar voor Microsoft Exchange Server 2013, 2016 en 2019.

Beveiliging van postvakdatabase is beschikbaar voor de volgende systemen:

Exchange Server-versie en serverrol

Antispambeveiliging

Antiphishing-beveiliging

Regels

Beveiliging van e-mailtransport

On-demand databasescan van postvak

Beveiliging van postvakdatabase

Microsoft Exchange Server 2010 (Mailbox)

Microsoft Exchange Server 2010 (meerdere rollen)

Dit scantype kan worden uitgevoerd op een enkele serverinstallatie met meerdere Exchange Server-functies op een computer (zolang deze de functie Postvakserver of Back-endserver heeft).