Instellingen

Als u toegang tot de programma-instellingen wilt, tikt u op Menu hamburger_menu in het hoofdscherm van ESET Mobile Security (of druk op de toets MENU op uw apparaat) en tikt u op Instellingen.

Back-up en herstel

Met ESET Mobile Security kunt u een back-upbestand maken van uw ESET Mobile Security-instellingen. U kunt dit bestand vervolgens naar een extern apparaat downloaden en gebruiken om uw instellingen van ESET Mobile Security te herstellen.

Taal

Standaard wordt ESET Mobile Security geïnstalleerd in de taal die als systeemstandaard is ingesteld op uw apparaat (in het Android-besturingssysteem zijn dit de instellingen in Taal en toetsenbord). Als u de taal van de gebruikersinterface van de toepassing wilt wijzigen, tikt u op Taal en selecteert u de taal van uw keuze.

Continue melding

(deze optie is alleen beschikbaar voor Android 7 en ouder)

ESET Mobile Security geeft een melding weer onderin op de Android-meldingsbalk. Als u niet wilt dat deze melding wordt weergegeven, schakelt u Continue melding uit en tikt u op Uitschakelen.

Programma voor kwaliteitsverbetering

ESET Mobile Security verzendt anonieme toepassingsinformatie (prestaties, operationele statistieken) waarmee wij onze toepassing en services kunnen verbeteren.

Speciale aanbiedingen

U ontvangt nieuws in uw product en de nieuwste aanbiedingen van ESET.

Bijwerken

Voor een maximale beveiliging is het belangrijk de nieuwste versie van ESET Mobile Security te gebruiken. Tik op Bijwerken om te zien of er een nieuwere versie beschikbaar is om te downloaden op de website van ESET. Deze optie is niet beschikbaar als u ESET Mobile Security bij Google Play hebt gedownload. In dat geval wordt het product bijgewerkt via Google Play.

Verwijderen

Als u de wizard Verwijderen uitvoert, wordt ESET Mobile Security van het apparaat verwijderd. Als Antidiefstal-beveiliging is geactiveerd, wordt u gevraagd uw beveiligingspincode/patroon of uw vingerafdruk voor ESET Mobile Security in te voeren. Volg de stappen die in dit gedeelte staan beschreven als u het product handmatig wilt verwijderen.

note

Bescherming tegen verwijderen

Bescherming tegen verwijderen is niet actief in Android-versie 7.0 en nieuwer.