Klantenservice

Medewerkers van ESET Klantenservice zijn beschikbaar om beheerders te helpen en technische ondersteuning te verlenen voor ESET Mobile Security en andere ESET-producten.

help-iconContact opnemen met ESET Klantenservice.

Een ondersteuningsaanvraag rechtstreeks vanaf uw apparaat verzenden:

1.Tik op Menu hamburger_menu in het hoofdscherm van ESET Mobile Security (of druk op de knop Menu op uw apparaat).

2.Tik op Klantenservice.

3.Tik op Klantenservice om een aanvraag voor technische ondersteuning op te stellen.

4.Vul alle vereiste velden in. In ESET Mobile Security is een geavanceerde logboekfunctie opgenomen, zodat mogelijke technische problemen kunnen worden gediagnosticeerd.

5.Als u ESET een uitvoerig toepassingslogboek wilt verstrekken, controleer dan of Toepassingslogboek verzenden is ingeschakeld (standaard is dit het geval).

6.Tik op Verzenden om uw aanvraag te verzenden.

7.Een specialist van ESET Klantenservice neemt contact met u op via het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

important

Toepassing kan niet worden geopend of reageert niet

Als u een ondersteuningsaanvraag wilt indienen bij ESET als ESET Mobile Security niet reageert of u de toepassing niet kunt openen, ga dan naar Instellingen > Toepassingen > ESET Mobile Security > Opslag > Opslag beheren. Klik op Klantenservice en vul alle verplichte velden in.