Verwijderen

ESET Mobile Security kan worden verwijderd met de wizard Verwijderen, die beschikbaar is in het hoofdmenu in ESET Mobile Security.

1.Tik op Menu hamburger_menu.

2.Tik op Instellingen.

3.Tik op Verwijderen.

4.Als Antidiefstal-beveiliging is geactiveerd, wordt u gevraagd uw beveiligingspincode/patroon of uw vingerafdruk voor ESET Mobile Security in te voeren.

5.Tik op Verwijderen.

Of volg de onderstaande stappen om het product handmatig te verwijderen:

Android 6 en eerder:

1.Tik op het startpictogram launcher in het startscherm van Android (of navigeer naar Start > Menu) en tik op Instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders. Selecteer ESET Mobile Security en tik op Deactiveren. Tik op Ontgrendelen en voer uw beveiligingspincode/patroon in. U kunt deze stap overslaan als de toepassing niet meer als Apparaatbeheerder is gedefinieerd.

2.Ga terug naar Instellingen en tik op Apps beheren > ESET Mobile Security > Verwijderen.

Android 7 en later:

1.Ga naar Instellingen en tik op Apps beheren > ESET Mobile Security > Verwijderen. Als Antidiefstal-beveiliging is geactiveerd, wordt u mogelijk gevraagd Apparaatbeheerder te deactiveren voor ESET Mobile Security voordat u dit verwijdert.

Of

1.Tik hamburger_menu op het hoofdmenu.

2.Selecteer Instellingen.

3.Tik op Verwijderen.

4.Tik opnieuw op Verwijderen om uw beslissing te bevestigen.