Koppeling maken met ESET HOME

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u een upgrade uitvoeren naar ESET Mobile Security versie 6.3 of hoger.

important

ESET Mobile Security activeren via ESET HOME

Als u één apparaat via ESET HOME een tweede keer wilt activeren (bijvoorbeeld na het opnieuw installeren van ESET Mobile Security), moet u het apparaat handmatig uit de licentie in ESET HOME verwijderen voordat u verdergaat. Anders kunt u dit apparaat niet activeren via ESET HOME.

Uw apparaat koppelen aan een bestaand ESET HOME-account

1.Tik op de menuknop hamburger_menu.

2.Tik op ESET HOME-account.

arrow_down_homeDoorgaan met Google.
arrow_down_homeDoorgaan met Apple.
arrow_down_homeQR-code scannen
arrow_down_homeDoorgaan met e-mail

3.Als u zich voor de eerste keer met dit apparaat bij uw ESET HOME-account aanmeldt, bedenk dan een bijnaam voor uw apparaat, zodat u dit in ESET HOME kunt herkennen. Tik op Volgende.

4.Als u gebruikmaakt van een gratis- of proeflicentie en een licentie beschikbaar hebt in ESET HOME, wordt u gevraagd of u ESET Mobile Security wilt activeren.

a.Selecteer de van toepassing zijnde licentie.

b.Tik op Activeren.

5.Tik op Voltooien.

Maak een ESET HOME-account en koppel uw apparaat eraan

1.Tik op de menuknop hamburger_menu.

2.Tik op ESET HOME-account.

3.Tik op Account maken.

4.Typ uw e-mailadres en wachtwoord.

important

Vereisten voor wachtwoorden

Het wachtwoord moet ten minste uit 10 tekens bestaan, en uit ten minste één hoofdletter en één cijfer.

5.Tik op Account maken om een bevestigingskoppeling in uw e-mail te ontvangen.

6.Bedenk een bijnaam voor uw apparaat en tik op Volgende.

7.Tik op Voltooien.

8.Tik op de koppeling in de bevestigingsmail om de registratie te voltooien.

Uw apparaat loskoppelen van ESET HOME

1.Tik op de menuknop hamburger_menu.

2.Tik op ESET HOME-account.

3.Tik op Apparaat loskoppelen. Deze optie is niet beschikbaar als uw apparaat niet aan ESET HOME is gekoppeld.

4.Gebruik uw vingerafdruk of typ uw pincode.

5.Tik op Ontkoppelen.