Toepassingscontrole

Toepassingscontrole voert een controle uit van de toepassingen die op uw apparaat zijn geïnstalleerd die mogelijk toegang hebben tot services die u geld kosten, uw locatie volgen of uw identiteitsgegevens, contactpersonen of sms-berichten lezen. ESET Mobile Security verzamelt voor u een lijst met deze toepassingen, ingedeeld in categorieën. Tik op elke categorie om de uitvoerige beschrijving ervan te zien. Tik op een toepassing om de machtigingsdetails ervan te bekijken.