Ik ben mijn pincode voor app-vergrendeling vergeten

Als u de pincode voor App-vergrendeling bent vergeten en geen vingerafdruk op uw apparaat hebt opgeslagen, zijn er twee mogelijkheden om een vergrendelde toepassing te ontgrendelen, afhankelijk van de instellingen van Anti-Diefstal:

Als u de functie Anti-Diefstal hebt geactiveerd in ESET Mobile Security:

1.Openen ESET Mobile Security.

2.Ga naar de functie App-vergrendeling.

3.Typ uw pincode. Tik op Pincode vergeten? in het midden van het scherm.

4.Als de functie Anti-Diefstal actief is, wordt u gevraagd uw wachtwoord in ESET HOME in te voeren. Typ het wachtwoord in het veld Wachtwoord en tik op Enter.

5.Typ uw nieuwe pincode en tik op om deze code te bevestigen.

6.Typ dezelfde pincode opnieuw om deze te bevestigen. Tik als u klaar bent.

Als u de functie Anti-Diefstal niet hebt geactiveerd, verwijdert u ESET Mobile Security en installeer dit vervolgens opnieuw.