App-vergrendeling

Met App-vergrendeling kunt u met een pincode of vingerafdruk veilig verbinding maken met geselecteerde toepassingen (e-mails, berichten, agenda, enz.). App-vergrendeling voorkomt ongeoorloofde toegang tot geselecteerde toepassingen, zelfs wanneer het apparaat wordt ontgrendeld.

example

Aanbeveling

Voor een betere functionaliteit aan dat u de machtiging Overlappend (Apps die boven op kunnen worden weergegeven) inschakelt voor ESET Mobile Security.

App-vergrendeling inschakelen op uw apparaat:

1.Tik op App-vergrendeling in het hoofdvenster van ESET Mobile Security.

2.Tik op Inschakelen.

3.Typ uw pincode, zodat toepassingen worden ontgrendeld.

4.Bevestig uw pincode door deze opnieuw te typen.

5.Tik op een toepassing om deze te vergrendelen of te ontgrendelen.

Instellingen van App-vergrendeling configureren

Als u toegang wilt krijgen tot de instellingen van App-vergrendeling, opent u het menu three_dots_menu rechtsboven en klikt u op Instellingen:

Nieuwe apps vergrendelen: indien App-vergrendeling is ingeschakeld wordt u na installatie van een nieuwe toepassing op uw apparaat gevraagd of u de nieuwe toepassing wilt vergrendelen.

App opnieuw vergrendelen: u kunt App-vergrendeling instellen op het direct vergrendelen van een toepassing nadat die is gesloten, nadat het scherm is uitgeschakeld of nadat er een minuut is verstreken.

Vergrendelingstype: u kunt uw toepassing vergrendelen met een pincode of patroon.

Ontgrendelen met vingerafdruk: deze optie is alleen beschikbaar wanneer er een geverifieerde vingerafdruk op uw apparaat is opgeslagen. Indien ingeschakeld, kunt u toepassingen ontgrendelen met de vingerafdruk die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U kunt de toepassing dan nog steeds met de pincode ontgrendelen. Tik hiervoor op Pincode gebruiken wanneer u een vergrendelde toepassing opent.

Inbraakalarm: na een reeks onsuccesvolle ontgrendelingspogingen maakt ESET Mobile Security een foto van de inbreker. De foto wordt weergegeven na de volgende succesvolle ontgrendeling van de toepassing.

App-vergrendeling uitschakelen

1.Ga naar de functie App-vergrendeling in ESET Mobile Security.

2.Typ de pincode voor App-vergrendeling.

3.Tik op het menu three_dots_menu rechtsboven.

4.Tik op Uitschakelen.

night_mode_iconNachtmodus activeren

U kunt de nachtmodus activeren in uw app-vergrendelingsscherm om het comfortabeler voor uw ogen te maken, door in de rechterbovenhoek op het pictogram voor de nachtmodus te tikken.