payment_protection_iconVeilig internetbankieren

Veilig internetbankieren is een extra beveiligingslaag die is ontworpen om uw financiële gegevens op Android-apparaten te beschermen tegen geavanceerde phishing- en andere bedreigingen. Veilig internetbankieren voorkomt dat andere toepassingen het starten van uw beveiligde toepassingen opmerken en voorkomt ook dat deze informatie vervangen of informatie van uw beveiligde toepassing op het scherm lezen. Veilig internetbankieren scant elke toepassing die in de lijst met beveiligde toepassingen staat. Na activering van Veilig internetbankieren worden automatisch enkele toepassingen voor internetbankieren en het verrichten van betalingen toegevoegd aan de lijst met beveiligde toepassingen.

Een nieuwe toepassing toevoegen aan de lijst met beveiligde toepassingen

1.Open Veilig internetbankieren in het menu Apps of in ESET Mobile Security.

2.Tik op Beheren.

3.Selecteer toepassingen die u wilt beveiligen met Veilig internetbankieren.

4.Tik op OK om uw selectie te bevestigen.

Een bank- en betalingstoepassing openen met Veilig internetbankieren

Open deze toepassingen vanuit Veilig startprogramma om de hoogste mate van beveiliging voor uw bank- en betalingstoepassingen te garanderen. Veilig startprogramma biedt een extra beveiligingslaag in vergelijking tot de standaardbeveiliging van Veilig internetbankieren bij het openen van de toepassing buiten Veilig startprogramma.
Veilig startprogramma wordt automatisch gemaakt wanneer Veilig internetbankieren is ingeschakeld. Veilig startprogramma bevat alle toepassingen die worden beschermd door Veilig internetbankieren.

Wat is Veilige-startprogramma en hoe kan ik er toegang toe krijgen?

U vindt Veilige-startprogramma in uw lijst met toepassingen safe_launcher_app of in ESET Mobile Security > Veilig internetbankieren ic_payment_protection.

note

Toegang tot Veilige startprogramma

Om eenvoudiger en sneller toegang tot uw internetbankieren- en betalingstoepassingen te krijgen, kunt Veilige startprogramma aan uw startscherm toevoegen. Als u Veilige startprogramma aan uw startscherm wilt toevoegen, drukt u lang op het pictogram Veilige startprogramma en sleept u dit naar uw startscherm.