Oproepfilter

Oproepfilter blokkeert inkomende of uitgaande oproepen op basis van regels die u instelt.

Er worden geen oproepmeldingen weergegeven wanneer een inkomende oproep wordt geblokkeerd. Bekijk het Oproeplogbestand om te controleren of er oproepen zijn die mogelijk per ongeluk zijn geblokkeerd.

Laatste beller blokkeren: tik hierop om inkomende oproepen te blokkeren van het laatst ontvangen telefoonnummer. Er wordt dan een nieuwe regel gemaakt.

Regels

Maak een nieuwe regel door op het pictogram + te tikken. Zie het volgende hoofdstuk voor meer informatie.

Als u een bestaande regel wilt wijzigen, tikt u op de regelvermelding in de lijst met regels. Als u een vermelding in de lijst Regels wilt verwijderen, selecteert u de vermelding en tikt u op Verwijderen .

Oproeplogbestand

In het gedeelte Oproeplogbestand vindt u het logboek met alle oproepen die door Oproepfilter zijn geblokkeerd. In elk logboek staat de naam van de oproep, het desbetreffende telefoonnummer, en de datum en tijd van de gebeurtenis.

note

Apparaten zonder simkaart

Oproepfilter werkt niet op apparaten die geen ondersteuning bieden voor oproepen en berichtenuitwisseling.

warning

uitgaande oproepen

Oproepfilter blokkeert geen uitgaande oproep in ESET Mobile Security dat is gedownload bij Google Play.

warning

Ondersteuning voor Android

Oproepfilter is alleen beschikbaar op apparaten met Android 6 of hoger.