Een nieuwe regel toevoegen

Maak een nieuwe regel door op het pictogram + te tikken.

1.Selecteer in het gedeelte Wat de optie Blokkeren of Toestaan om het regeltype op te geven voor oproepen en berichten. Selecteer de oproeprichting die moet worden geblokkeerd (Inkomend is standaard geselecteerd).

2.In het gedeelte Wie selecteert u een optie om de telefoonnummers op te geven waarop de regel betrekking heeft.

Persoon: selecteer een persoon in uw lijst met contactpersonen of voeg de naam en de nummers handmatig toe. U kunt meer telefoonnummers toewijzen aan een naam door te klikken op de knop + in het gedeelte Telefoonnummer.

Groep: ESET Mobile Security herkent de contactpersonengroep die bij u in Contactpersonen is opgeslagen (bijvoorbeeld Gezin, Vrienden of Collega's).

Alle onbekende nummers zijn alle telefoonnummers die niet in uw lijst met contactpersonen staan. Met deze optie kunt u telefonische oproepen blokkeren die niet welkom zijn (bijvoorbeeld die van verkopers) of voorkomen dat kinderen onbekende nummers bellen.

Alle bekende nummers zijn alle telefoonnummers die in uw lijst met contactpersonen staan.

Met Alle nummers worden alle inkomende oproepen geblokkeerd.

Verborgen nummers heeft betrekking op bellers die hun telefoonnummer opzettelijk hebben laten verbergen met CLIR-nummeronderdrukking (Calling Line Identification Restriction).

3.In het gedeelte Wanneer selecteert u Altijd of Aangepast om het tijdsinterval op te geven en de dagen van de week dat de regel van kracht moet zijn. Standaard zijn zaterdag en zondag geselecteerd.

Ga naar dit artikel in de kennisbank voor instructies met afbeeldingen.

note

Oproepfilter in het buitenland

als u in het buitenland bent, moet aan alle telefoonnummers in deze lijst de internationale toegangscode worden toegevoegd, gevolgd door het feitelijke nummer (bijvoorbeeld +1610100100).